De inhaalslag is begonnen

Zo, nu is eindelijk de griep en de luchtweginfectie voorbij. Nog niet helemaal fit maar wel 200% gemotiveerd! Gisteren (17-2-2013) de eerste echte poging om het hervatten van het Rotterdam schema te realiseren, en dat was met vlag en wimple geslaagd. Eerst 10km met de MTB over de weg met een gemiddelde van 29km/hr en vervolgens met Gerard een ZLD van 20km in de buurt van Schimmert, Spaubeek en Schinnen om vervolgens weer in Hoensbroek te eindigen. Behalve de valpartij met de fiets, ging alles van een leie dakje. Vanavond kon ik ook niet meer op de bank blijven zitten en heb daarom maar een tempo loopje van 5,3km gedaan. Het ging super.

De kop van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.