Triathlon Avontuur

Nou, in december 2017 zat ik een beetje met een hardloop dipje. Na de Tis Voor Niks marathon gelopen te hebben was fut even weg. De vele kilometers eisten toen wel hun tol en ook alweer hetzelfde rondje rennen ging een beetje tegen staan. Tussendoor toevallig weer eens de MTB gepakt en dit beviel eigenlijk heel goed. Maar ja, je moet toch kiezen, wil je lange afstanden lopen en daar je tijden gaan verbeteren of wil je ook ander soort trainingen doen? Nou dat fietstochtje had toch meer losgemaakt dan verwacht. Dan kom je of Facebook ook verschillende keren de nieuwe editie van Triathlon stein tegen. Normaal zou ik dit overslaan, maar 1 – 60 – 11 km dat klinkt toch eigenlijk heel mooi.

Zo gezegd zo gedaan. We gaan er gewoon voor. Omdat het zwemmen wel een dingetje zou gaan worden en er dus een stok achter de deur nodig is, heb ik me dus ook maar meteen ingeschreven (zonder dat ik ooit een meter borst crawl heb gezwommen).

Dan schrijf je je vervolgens ook in voor de introductie lessen bij TVS want tja, je moet het toch op de een of andere manier leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.